Sök

Kulturskolor för Världens Barn

Att engagera sig för Världens Barn är ett roligt sätt för elever i kulturskolan att få koll på sina rättigheter och själva vara med och göra skillnad för barn runt om i världen.

Att delta är enkelt. Anordna en föreställning och låt publiken skänka en slant för inträde, garderobsavgift eller fika. Anmäl er för att få tillgång till information, material och metoder.

Anmäl er kulturskola

Anmäl er för att få tillgång till information, material och metoder

Skicka anmälan

Bidra till att fler barn får en framtid

Med stöd från Världens Barn pågår just nu ett 40-tal projekt runt om i världen. Projekt som ger barn möjlighet att få gå i skolan, få bättre hälsa och en trygg vardag – vilket är viktigare än någonsin i spåren av konflikter, pandemi och klimatförändringar.

Välkomna att vara med

Världens Barns kampanjkulmen är vecka 39-40, men insamlingen pågår hela året och ni kan genomföra ert arrangemang när det passar er skola bäst. Låt er produktion inspireras av årets tema: Vår röst – vår framtid!

Samarbete med Kulturskolerådet

I över tio år har vi samverkat med Kulturskolerådet i insamlingen för Världens Barn. Ett samarbete som lett till att fler Kulturskolor deltagit med en konsert eller gala och tillsammans bidragit med omkring en miljon kronor varje år till insamlingen. Pengar som gör stor skillnad!!

Läs vårt gemensamma brev

Skapa en egen insamling

Sätt upp en egen digital bössa där ni kan följa er insamling och enkelt sprida den till andra. I bössan finns en QR-kod som ni kan ladda ner och sätta upp på era affischer.

Till digitala bössan

Regionsamordnare

Kontakta er regionsamordnare för information och stöd i insamlingen.

Kampanjmaterial

Beställ gratis ballonger, foldrar och affischer.

Läs mer

Nyhetsbrev

Håll koll på årets kampanj, nytt material och idéer från frivilliga runt om i landet!

Prenumerera

Logga

Besöksadress

Gustavslundsvägen 141, Bromma

Postadress

Världens Barn, c/o Rädda Barnen, 107 88 Stockholm

BesöksadressGustavslundsvägen 141, Bromma

PostadressVärldens Barn, c/o Rädda Barnen, 107 88 Stockholm

info@varldensbarn.se