Sök

Kommunkampen

Anta en kreativ utmaning! Kommunkampen är inte bara en tävling utan en möjlighet för varje kommun att göra verklig skillnad. Hur mycket samlar din kommun in till Världens Barn?

 

Kommunkampen är en årlig tävling där landets 290 kommuner tävlar om vilken kommun som samlar in mest till Världens Barn. Över hela Sverige engagerar sig skolor, företag, församlingar och privatpersoner tillsammans för att bidra till sin kommuns insamling och sätta kommunen i kommunkampens topplacering. 

Hur kan du vara med?

Vem vinner? 

I mitten av oktober avslöjar vi vilken kommun som har samlat in mest per capita och vilken kommun som har ökat mest i förhållande till förra året. Dessutom uppmärksammas den kommun som har samlat in mest pengar totalt.

Vad är nytt för 2024?

SVT lyfter fram Världens Barn-kampen och kommunernas fantastiska insatser i tre spännande program. Din kommun har en unik möjlighet att synas och inspirera andra genom era kreativa satsningar. Under två spännande program får tittarna följa tre utvalda kommuners insamlingsstrategier och se vilken kommun som tar täten i den digitala bössan!

De tre kommuner som tävlar Världens Barn-kampen i SVT i år är:

  • Umeå
  • Östersund
  • Torsby

 

Missa inte SVT:s program som startar den 27 september kl 18:45 och sänds direkt från dessa tre kommuner och Världens Barn-kampen avgörs i direktsändning lördag 5 oktober kl. 20:00 på SVT och SVT Play.

 

Följ hur det går för din kommun här!

Inspiration från hela Sverige

Nyhetsbrev

Håll koll på årets kampanj, nytt material och idéer från frivilliga runt om i landet!

Prenumerera

Logga

Besöksadress

Gustavslundsvägen 141, Bromma

Postadress

Världens Barn, c/o Rädda Barnen, 107 88 Stockholm

BesöksadressGustavslundsvägen 141, Bromma

PostadressVärldens Barn, c/o Rädda Barnen, 107 88 Stockholm

info@varldensbarn.se