Sök

En hoppfull vår!

Med vårens ankomst väcks en känsla av förnyelse och hopp.

Nu välkomnar vi våren. För mig personligen innebär det mer tid utomhus, möjligheten att snöra på mig springskorna och njuta av skogen och naturen.

Men för många barn runt om i världen, liksom för Bassem 8 år som ni får läsa om i vårt nyhetsbrev, är våren inte bara en tid för lek och utforskning. Det är en tid då deras kamp för överlevnad och välbefinnande fortsätter, medan vi ibland tar för givet den enkla glädjen av att se knoppar brista och fåglar återvända till sina bon.

Som Generalsekreterare för Riksinsamlingen för Världens Barn är jag fast besluten att göra fler barndomar möjliga. Genom vårt arbete strävar vi efter att skapa en framtid där varje barn får chansen att blomstra och växa, oavsett vilka hinder de möter.

Så låt oss välkomna våren med öppna armar och ett engagemang för att göra världen till en bättre plats för alla barn. I månadens nyhetsbrev kan du låta dig inspireras av fyra driftiga tjejer som tillverkar och säljer örhängen till förmån för Världens Barn, ta del av årets nya kampanjmaterial och snöra på dig springskorna du med och gör som en halv miljon unga varje år – delta i Skoljoggen där pengarna i år används för att stötta Världens Barn, fantastiskt! Med allt detta i åtanke känner jag mig hoppfull om att vi tillsammans kan skapa en ljusare framtid för dem som behöver det mest.

Ta hand om er!

Malin Duintjer, generalsekreterare Riksinsamlingen för Världens Barn

Läs nyhetsbrevet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Publicerad:

2024-04-25

Fortsätt läsa

Nyhetsbrev

Håll koll på årets kampanj, nytt material och idéer från frivilliga runt om i landet!

Prenumerera

Logga

Besöksadress

Gustavslundsvägen 141, Bromma

Postadress

Världens Barn, c/o Rädda Barnen, 107 88 Stockholm

BesöksadressGustavslundsvägen 141, Bromma

PostadressVärldens Barn, c/o Rädda Barnen, 107 88 Stockholm

info@varldensbarn.se