Sök

Kvinna som håller i blad från Världens Barn

Vi söker dig som vill göra skillnad

Varje sekund tvingas ett barn i Ukraina på flykt och riskerar att hamna i samma utsatthet som miljoner barn i andra delar av världen. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad. Du som tillsammans med oss vill kämpa för att utvecklingen ska gå åt rätt håll!

Ett engagemang i insamlingen för Världens Barn är ett engagemang för barn som just nu befinner sig på flykt från sina hem eller eller i andra utsatta situationer som skapar oro och otrygghet. Du blir en del av en bred mobilisering för barns rättigheter, där ett stort antal organisationer, Radiohjälpen, SVT,  Sveriges Radio P4 och UR tillsammans bidrar till barns rätt till hälsa, skola och trygghet.

Vi söker speciellt dig som med start omgående vill initiera, bygga och organisera team för att jobba med olika initiativ och aktiviteter inom ramen för vår kampanjplan för 2022. Uppgiften kan vara allt från att be småföretag eller föreningar att skänka en gåva till att engagera skolor eller privatpersoner i olika insamlingsaktiviteter.

Vi söker också dig som vill göra en punktinsats under september och en bit in i oktober, då kampanjen är som mest intensiv. Du kan välja att lägga allt från ett par timmar till heltid.

Att vara volontär är ett oavlönat uppdrag och du förbinder dig inte till någon specifik arbetstid, men vi ser gärna att du har ett brinnande engagemang, en vilja att vara med och göra världen bättre och tycker att det känns viktigt och meningsfullt att vara med att jobba för barns rättigheter och framtid!

Publicerad:

2022-04-07

Fortsätt läsa

Nyhetsbrev

Håll koll på årets kampanj, nytt material och idéer från frivilliga runt om i landet!

Prenumerera

Logga

Besöksadress

Gustavslundsvägen 141, Bromma

Postadress

Världens Barn, c/o Rädda Barnen, 107 88 Stockholm

BesöksadressGustavslundsvägen 141, Bromma

PostadressVärldens Barn, c/o Rädda Barnen, 107 88 Stockholm

info@varldensbarn.se